Framgång baserad på erfarenhet och nytänkande

Kundens behov är alltid vårt fokus och vår drivkraft att ständigt ta nya steg framåt. Nyfikenhet och teknisk utveckling i kombination med lång erfarenhet om material och tillverkning gör oss duktiga på det vi gör. Företaget drivs idag av Jonas Persson och med tredje generation, sonen Pontus i företaget, en garanti för fortsatt ny modern teknik och nyfikenhet för framtidens utmaningar. År 2019-2020 tar vi ytterligare ett stort steg då vi låter uppföra nya moderna byggnader där vi bland annat tar vår nya toppmoderna lackeringsanläggning i drift.

40ars-erfarenhet-1000x750

40 års erfarenhet

- företaget grundades 1977

Vår långa erfarenhet har gjort oss duktiga på att bocka rör och skapa möbler för olika användningsområden. Vid företagets start 1977 var idén att serva ett fåtal kunder med snabba och effektiva leveranser till bästa kvalité. Idag har vi många fler kunder, både legokunder och ett eget produktsortiment, men ambitionen är densamma nu som då, bästa service och bästa kvalité. Vårt flexibla arbetssätt och en filosofi byggd på Lean Produktion ger våra kunder det som de önskar. 

Johpomek

- 100% familjeföretag

Initialerna hos de tre personer som grundade företaget 1977 gav oss vårt företagsnamn, Johpo. Eftersom vi i grunden var en mekanisk verkstad lades det i tidens anda till mek i slutet och bildade då Johpomek.

logotype-old-300x100

Sedan dess har andra generationen tagit vid och sedan 1999 var det Jonas Persson som tog över som VD och ägare, numera Senior Advisor. Idag finns även tredje generationen på plats, Pontus Persson, som idag är VD, tidigare hade han rollen som försäljnings- och marknadsansvarig för vårt eget varumärke, EKV.

Johpomek_Logo_Blue_retina
Produktutveckling-1000x750

Våra medarbetare

- skapar tillsammans

Vår strävan “Ett steg till och tillsammans” är ett koncept som fungerat bra historiskt och som vi tror på även för framtiden. Genom att kontinuerligt utbilda oss bygger vi på vår kompetens och tillsammans med ny teknik skapar vi förutsättningarna för många framgångsrika år framöver.