Om oss

Vår styrka är att vi har en ständig strävan att bli bättre. Den utgör en av Johpomeks viktigaste framgångsfaktorer. Hos oss förenas ett starkt affärsmannaskap med ett framgångsrikt kvalitets- och miljötänkande i tjänster och produkter. Det ger oss bästa möjliga förutsättningar att erbjuda våra kunder kvalitetssäkrade lösningar.

Vi är duktiga på att bocka rör. Det kräver bästa möjliga kompetens och teknisk utrustning. Samma ambition finns när det gäller att värna om våra relationer, erbjuda flexibla lösningar och ge god service. Den kombinationen är oslagbar.

Tillförlitlig samarbetspartner

Vår ambition är att vara en tillförlitlig samarbetspartner till  våra kunder såväl vad gäller kvalitet och leveranssäkerhet. Vi tillverkar beslag, ben & stativ, rörstommar, stolar, bord och andra detaljer. Vår strävan är att effektivt hantera volymprodukter och vara en underleverantör väl integrerad i kundens distributionskedja.

40 års erfarenhet

Johpomek grundades 1977 och har utvecklats till en underleverantör känd för en modern maskinpark, kompetent personal och väl i linje med sina kunders krav på kvalitet och miljöarbete.

Leverans av komplett produkt

Efter ytbehandling erbjuder Johpomek möjligheten att sampacka andra underleverantörers detaljer till komplett produkt och därmed säkerställa en bibehållen kvalitetshantering av det lackerade materialet.

Kontakta oss för offert

Önskar du mer information eller vill att vi räknar på några av dina produkter så kontakta oss för offert.